NieuwsUrban Iki het nieuwe hippe fietsstoeltje!

Urban Iki het nieuwe hippe fietsstoeltje!

  • dinsdag 12 maart, 2019

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in je leven! Iki is onderdeel van de Japanse cultuur En omdat onze roots in Japan liggen, is het deel van ons merk en onze Urban Iki producten. Iki laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt en beleeft het als je het ziet. Ah dat is Iki! Mooi in alledaagse dingen is een deel van de Iki gevoel. Daarom alle aandacht voor het ontwerp. Niet het ingewikkelde en verheven design, maar wel het verfijnde, eerlijke, originele en zeker ook functionele. Samen met Nederlandse ontwerpers creŽerden we Urban Iki. En om ervoor te zorgen dat iedereen een beetje Iki in het leven kan hebben, gebruiken we nuchtere slimheid om onze producten betaalbaar te houden.

lees meer


Volg ons ook op Instagram!

Volg ons ook op Instagram!

  • dinsdag 8 januari, 2019

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

lees meer


Je fiets accu in de winter!

Je fiets accu in de winter!

  • vrijdag 13 januari, 2012

De winter is in aantocht en dan zijn batterijen gevoelig voor kou. Als je hebt gekozen voor een e-bike dan heb je ook de zorg voor de batterij op je genomen. De winter is een geduchte tegenstander voor de batterij. Zorg dus voor onderhoud!

lees meer


COBI.bike - Het eerste Connected Biking-systeem

COBI.bike - Het eerste Connected Biking-systeem

  • donderdag 24 mei, 2018

De perfecte combinatie van uw smartphone en fiets. De toekomst van op fietsen gebaseerde mobiliteit is begonnen. Het COBI.bike-systeem verbindt je fiets met je digitale wereld. Dit bekroonde product biedt slimme functies voor uw fiets en intelligente hulp via de smartphone. Het resultaat: meer veiligheid, comfort en plezier op elke fietsroute - een nieuwe dimensie van fietsen.

lees meer


TEASI One2 fiets- en outdoor-navigatiesysteem

TEASI One2 fiets- en outdoor-navigatiesysteem

  • donderdag 23 mei, 2013

Navigatie en uitgebreide tripcomputer voor alle fietsers, wandelaars, geocachers, enz. Op wegen, fietspaden, landweggetjes of wandelpaden, Teasi brengt u op uw bestemming.

lees meer


Waardebon

Waardebon

  • dinsdag 2 april, 2013

Bij ons verkrijgbaar de waardebon. Ook leuk als kado tip natuurlijk!!

lees meer


Volg ons op facebook!

Volg ons op facebook!

  • vrijdag 12 april, 2013

Tweewielerservice Wil van Laarhoven†is op facebook te vinden!

lees meer


Buienradar