E-bike Das Original

Handgemaakt, kwaliteit en Design


Ebike Das Original is niet zomaar een e-bike; hij is helemaal met de hand gemaakt, enkel voorzien van gecertificeerde onderdelen en beschikt over de hoogwaardige aandrijftechnologie van Bosch en Shimano, en dat maakt hem echt uniek in zijn soort. Nog een noviteit en tegelijkertijd een streling voor het oog, is de volledig in de onderbuis geïntegreerde accu. Deze statige fiets, met zijn krachtige, pure en toch vloeiende uiterlijk, wordt uiteraard geleverd in de voor Ebike Das Original zo typische tweekleurenlak. Een design dat uitdrukking geeft aan de vreugde voor het leven en de lifestyle. En laat dat nu net een van de kerncompetenties zijn van deze toonaangevende Duitse Ebike fabrikant.


Premium lifestyle Ebikes, met de hand gebouwd in Duitsland

Ebike Das Original, een Duitse fabrikant die gespecialiseerd is in het maken van elektrische fietsen. Ontwerp, ontwikkeling en productie gebeurd in onze fabriek nabij Osnabrück in Duitsland. Wij kiezen er bewust voor om onze fietsen met de kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare Bosch systemen uit te voeren.

Design
We besteden veel aandacht aan elk detail: opvallend detail is de altijd terugkomende twee kleurencombinatie waardoor het een trendy fiets wordt. Ook de in het frame weggewerkte accu is een detail wat direct opvalt.

Kwaliteit
Vanwege de hoge kwaliteitsnormen bieden wij 30 jaar garantie op al onze Ebike-frames. Bij het selecteren van onze componenten, zorgen we ervoor dat gecertificeerde onderdelen worden gebruikt in aanvulling op de hoogwaardige aandrijftechnologie van Bosch en Shimano.

Terug

 

  Tweewielerservice Wil van Laarhoven Oirschotseweg 7b 5684 NE Best Tel: (0499) 39 95 78 Email: info@tweewielerservicewilvanlaarhoven.nl