Velo de Ville Balloonbikes met Shimano Steps

Balloonbike ontmoet Shimano Power!
Een Balloonbike biedt rijcomfort en fietsgemak door middel van brede branden. Hierdoor ontstaat een uniek, heel comfortabel en sportief rijgevoel. Wij verbinden dit principe met een heel sportieve geometrie van ons frame om het fietsplezier nog groter te maken. unserer Rahmen, um diesen Fahrspaß noch zu unterstützen.


Velo de Ville Balloonbikes met Shimano Steps

Velo de Ville Balloonbikes met Shimano Steps

Velo de Ville Balloonbikes met Shimano Steps

Velo de Ville Balloonbikes met Shimano Steps

Velo de Ville Balloonbikes met Shimano Steps

Velo de Ville Balloonbikes met Shimano Steps


Krachtpakket met sportieve mobiliteit 
De ondersteuning van de E-bikes onvernemen de nieuwe modellen van de Shimano Steps motoren. Deze  passen perfect in het concept, omdat sportiviteit en kracht met elkaar gecombineerd worden en zij bovendien lichter zijn dan de systemen van andere fabrikanten.

De nieuwe E-TUBE RIDE-app maakt van uw smartphone heel eenvoudig een SHIMANO STEPS-fietsdisplay en visualiseert uw favoriete rijgegevens prachtig.

Wilt u dit zien of uitproberen? 

Kom dan langs,

Nu in de winkel!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Verbod telefoon tijdens het fietsen!

Wij hebben verschillende oplossingen om toch op de fiets met je telefoon te kunnen navigeren of muziek te luisteren!

Urban Iki het nieuwe hippe fietsstoeltje!

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in je leven! Iki is onderdeel van de Japanse cultuur En omdat onze roots in Japan liggen, is het deel van ons merk en onze Urban Iki producten. Iki laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt en beleeft het als je het ziet. Ah dat is Iki! Mooi in alledaagse dingen is een deel van de Iki gevoel. Daarom alle aandacht voor het ontwerp. Niet het ingewikkelde en verheven design, maar wel het verfijnde, eerlijke, originele en zeker ook functionele. Samen met Nederlandse ontwerpers creëerden we Urban Iki. En om ervoor te zorgen dat iedereen een beetje Iki in het leven kan hebben, gebruiken we nuchtere slimheid om onze producten betaalbaar te houden.

Volg ons ook op Instagram!

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

COBI.bike - Het eerste Connected Biking-systeem

De perfecte combinatie van uw smartphone en fiets. De toekomst van op fietsen gebaseerde mobiliteit is begonnen. Het COBI.bike-systeem verbindt je fiets met je digitale wereld. Dit bekroonde product biedt slimme functies voor uw fiets en intelligente hulp via de smartphone. Het resultaat: meer veiligheid, comfort en plezier op elke fietsroute - een nieuwe dimensie van fietsen.

TEASI One2 fiets- en outdoor-navigatiesysteem

Navigatie en uitgebreide tripcomputer voor alle fietsers, wandelaars, geocachers, enz. Op wegen, fietspaden, landweggetjes of wandelpaden, Teasi brengt u op uw bestemming.

Waardebon

Bij ons verkrijgbaar de waardebon. Ook leuk als kado tip natuurlijk!!

Met de BOVAG Leasefiets fris en fit naar je werk!

Zo’n 40% van het woon-werkverkeer in Nederland is minder dan 15 kilometer. Toch houdt iets ons tegen om deze korte afstanden te gaan fietsen. Met een BOVAG Leasefiets ga je er op vooruit!

Volg ons op facebook!

Tweewielerservice van Laarhoven is op facebook te vinden!

Contactgegevens

  • Oirschotseweg 7b
  • 5684 NE, Best
  • (0499) 39 95 78
  • KvK: 17092824
  • IBAN: NL28RABO0107023725

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar